Direktlänk till inlägg 23 januari 2017

Vad som gör ditt hus till ett hem

Av Anda Mihu - 23 januari 2017 13:24

Ett hus ger skydd, men ett hem är där du vädrar alla livets små stormar — och frossar i solskenet. Här är några av våra favorit saker som förvandlar ett tält till en fristad.

1. Människor – och andra varelser – du delar det med
 dina barn som är på bakgården och leker med hunden och din man fixar med något i köket. Under tiden så tar kattens en tupplur på tangentbordet igen. Alla går om deras företag ger ditt hem omisskännlig surr av liv. Och det är precis som det ska vara.

2. Allt väsen
 Huset är full av varelser, lurviga och mänskliga, kommer inte utan sin beskärda del av racket. Din unge öva samma tre ackorden över och över (och över) och TV: ns skrällande från det andra rummen. Krukor klämtande, hundskall, dörrar näven, barn som skriker, och även enstaka argumentera. Ljudet av samhörighet inte alltid lugnande, men ditt hus kan kännas tomt utan dem..

Ta ett snabbt och säkert lån på : Fair-laan.se.

3. Och saknar därav
Ibland, fredlig, lycksalig tystnad råder. Alla är somna eller absorberas i hans eller hennes egen verksamhet. Ännu bättre, du är ensam hemma. Kom in och stänga dörren mot dån din livliga stad. Nu tar en djup suck. Ahh. Det är bättre.

4. Ritualerna du skapar
 Från ständiga lördag film nätter komplett med popcorn till din årliga självständighetsdagen bash, traditioner du hålla med familj och vänner skapa minnen — och få alla ser fram emot att göra fler.

5. Doften av god mat
För många folk, ett hus är inte ett hem förrän det är kokats i. Från fläktade doften av långsamt matlagning gryta till aptitretande dofter av baka kakor, är varje måltid som du rör i ditt hem näring för både kropp och själ.

6. Reporna och ristorna
Kommer du aldrig kunna få vin fläckar av din linnedukar, inte heller kommer du någonsin få polering dessa ringar av soffbordet. Och det är okej, eftersom ett perfekt hus är bara iscensatt, trots allt. Det är ett tomt showroom där ingen bor faktiskt. Du arbetar hårt. Du spela hårt. Vara stolta över alla bevis.

7. De oändliga uppgifterna
På tal om ojämnheter, ditt hus alltid verkar vara ett eller två projekt från att vara komplett. När du får denna armatur som ändrat sig och det badrum som renoverades, kommer du slutligen att kunna slappna av, höger? Fortsätt drömma Så länge du är intresserad av att göra ditt varumärke på något, kommer att hålla kommer dessa projektidéer. Och det är en bra sak.

8. De konstanta stökandet
Du förmodligen inte kommer att kunna promenera över vardagsrumsgolvet utan att kliva på en Lego eller liten plast dinosaurie. Och, ja, dina barn är garanterade att leriga din nyligen torkade golv inom stunder. Att få huset i ordning är ett sisyfosarbete, men hey, vi behöver alla drömmar.

9. Bekväma hörn
Kan vara att läsa stol du har flyttat till varje plats som du har levt sedan college eller din minne skummadrass med plysch täcker du splurged på. Oavsett hur rena och moderna din stil, varje hem behöver minst en eller två mysiga utrymmen där kan du bara koppla av och låt lös.

10. Vackra rullgardiner.

Ett par vackra lamellgardiner i ditt hus sätter en extra touch.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anda Mihu - 28 juni 2018 16:12

En av de nyaste trenderna inom skönhet är att satsa på mer naturlig skönhet. Om du gärna vill hänga med i svängarna finns det en massa olika saker som du kan göra för att uppnå naturlig skönhet och lägga de onaturliga skönhetsprodukterna på hyllan. I...

Av Anda Mihu - 19 januari 2018 10:45

Vi är många som är intresserade av yoga och mindfulness. Dessa österländska koncept har tagit hela västvärlden med storm och det har blivit allt populärare att vara yogi. Detta syns inte minst på alla yogakurser som hålls på Sveriges gym och tränings...

Av Anda Mihu - 16 oktober 2017 12:30


Att renovera bostaden kan vara riktigt kul och för många är det lite av ett fritidsintresse. Interiörintresserade individer lägger snabbt märke till nya trender och är ständigt på jakt efter snyggare inredningsdetaljer. Om du också är intresserad a...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards