Direktlänk till inlägg 28 juni 2018

Så får du naturlig skönhet

Av Anda Mihu - 28 juni 2018 16:12

En av de nyaste trenderna inom skönhet är att satsa på mer naturlig skönhet. Om du gärna vill hänga med i svängarna finns det en massa olika saker som du kan göra för att uppnå naturlig skönhet och lägga de onaturliga skönhetsprodukterna på hyllan. I den här artikeln får du tips på hur du kan sätta igång.

 

Ät rätt vitaminer

När vi pratar om skönhet kan vi inte undvika den delen av vår skönhet som kommer inifrån.

Om du vill fokusera på den naturliga skönheten är det därför viktigt att fokusera på skönheten som kommer ifrån. Det handlar om att äta rätt vitaminer.

För speciellt för hud, hår och naglar kan det göra stor skillnad om man får i sig alla nödvändiga vitaminer.

Svaga och tunna naglar är ett exempel på om du konsumerar mycket näringsämnen, så om du vill ha vackra naglar handlar det om att hitta rätt vitaminer som kan göra skillnad för dina naglar. Det gäller särskilt vitaminer som B6 och B12 tillsammans med zink då dessa kan göra en stor skillnad för dina naglar.

Till huden finns det olika produkter som har tillverkats specifikt exakt för att hjälpa till att hålla huden fin och elastisk. Blandningarna innehåller vanligtvis A-vitamin och zink. För att bibehålla frisk hud är det också viktigt att du dricker en massa vatten.

När det gäller håret kan du köpa olika vitaminer som ger håret extra näring och därigenom säkerställa att håren har de bästa förutsättningarna för att kunna växa. På Hairlust kan du se ett urval av vitaminer som är tillverkade speciellt för att förse håret med rätt vitaminer.


Använd naturliga produkter

För att få en fin kropp och kunna hålla koll på alla olika aspekter måste man komplettera med skönhetsprodukter som tvål, schampo, krämer och en hel del andra produkter.

När man ska välja en skönhetsprodukt handlar det om att satsa på de naturligaste produkterna som finns tillgänliga på marknaden.

Du kan hitta många olika tillverkare på marknaden som alla fokuserar på att skapa produkter som är så naturliga som möjligt så att du vet att du inte fyller din kropp med dåliga kemikalier. 

Just nu är det väldigt populärt att använda olika oljor som skönhetsprodukter eftersom det är ett naturligt sätt att bli av med olika problem.

Särskilt arganolja blev otroligt populärt förra året på grund av dess många bra egenskaper, bl.a att den ger huden extra vitaminer.


Kom ihåg att le

Ett fint leende är en av de viktigaste sakerna som utstrålar framgång och inte minst skönhet. Därför är det viktigt att du kommer ihåg att le för att verkligen visa din naturliga skönhet.

För att få ett fint leende måste du ta hand om det. Det handlar om att borsta tänderna och komma ihåg regelbundna tandläkarbesök så att du kan hålla koll på din tandhälsa. Du kan också rengöra tänderna hos en tandläkare för att se till att ditt leende är extra fint.

Du kan också göra din omgivning lite extra snygg och se till att du på så sätt alltid är omringad av skönhet. Du kan t.ex dekorera med ett par fina bordslöpare eller en fin bordsduk.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anda Mihu - 19 januari 2018 10:45

Vi är många som är intresserade av yoga och mindfulness. Dessa österländska koncept har tagit hela västvärlden med storm och det har blivit allt populärare att vara yogi. Detta syns inte minst på alla yogakurser som hålls på Sveriges gym och tränings...

Av Anda Mihu - 16 oktober 2017 12:30


Att renovera bostaden kan vara riktigt kul och för många är det lite av ett fritidsintresse. Interiörintresserade individer lägger snabbt märke till nya trender och är ständigt på jakt efter snyggare inredningsdetaljer. Om du också är intresserad a...

Av Anda Mihu - 23 januari 2017 13:24

Ett hus ger skydd, men ett hem är där du vädrar alla livets små stormar — och frossar i solskenet. Här är några av våra favorit saker som förvandlar ett tält till en fristad. 1. Människor – och andra varelser – du delar det med  d...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards